Badkamer laten stucen

Wil je je badkamer laten stucen? Dit kan bijvoorbeeld in plaats van een tegelafwerking. De keuze voor stucen in een badkamer wordt meestal gemaakt vanwege de uitstraling.

Waarom badkamer laten stucen?

Daar heb je toch tegels voor? Ja, dat klopt, maar als je het mooier vindt om een fraaie waterdichte, gestucte afwerking in de badkamer te hebben, dan kan dat ook.

Welke soorten stucwerk zijn er voor de badkamer?

Er zijn verschillende soorten stucwerk om de badkamer mee te stucen. Hieronder noemen we er een paar.

Tadelakt

Waterdicht stucwerk met een luxueuze uitstraling. Tadelakt geeft een warme en authentieke uitstraling en is een Marokkaanse techniek. En natuurlijk geschikt voor in de badkamer.

Beton Ciré

Deze manier van waterdicht stucen is erg populair. Beton ciré is duurzaam, hygiënisch en slijtvast en uitmate geschikt voor keukens en badkamers, waar het waterdichte karakter erg belangrijk is.

Microcement en -beton

Waterdicht, krasvast en zeer hard. Deze waterdichte methode is ook geschikt voor gebruik op de vloer.

Terrastone

Deze waterdichte methode is een goede keuze als je veel keuze wilt hebben qua kleur. Verder geeft het een natuurlijke uitstraling en is het schimmelwerend. Dat is natuurlijk prettig in een badkamer of keuken.

Meer weten over stucen in badkamer?

Met onze goede, geschoolde, vakbekwame stucadoors leveren wij uisluitend vakwerk. Wij zouden dit graag aan u bewijzen door middel van het stucen van uw badkamer . In Leiden, maar ook zeker daarbuiten. Natuurlijk komen wij graag eerst vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Stukadoorsbedrijf van der Heijden, waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

Zullen wij u bellen?

Stucadoorsbedrijf Van der Heijden

Maria Montessoripad 30
2331 BL Leiden
T 071-5288410
M 06-24273703
info@vdhstucwerk.nl