Beton ciré specialist

Als je een beton ciré specialist zoekt kun je stoppen met zoeken. Wij hebben beton ciré al veelvuldig toegepast in verschillende projecten en omgevingen. Zowel in badkamers als in bedrijfsomgeving is het aanbrengen van een beton ciré afwerking erg populair.

Hoe herken ik een beton ciré specialist?

Beton ciré is anders dan andere vormen van stucwerk. De vaardigheden en voorbereiding zijn net even anders. Deels kun je dit leren, deel komt het aan op ervaring. En ervaring doe je op door het veelvuldig te doen. Waar moet een beton cire specialist op letten?

  • Welke uitstraling moet de beton ciré krijgen?
  • In welke kleurstelling wilt u het aangebracht hebben?
  • Op welke ondergrond moet de beton ciré worden aangebracht?
  • Betreft het een droge of vochtige ruimte waar de beton cire moet worden aangebracht?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ervaren beton ciré specialisten

Voor een strak resultaat kunt u uw wand, badkamer of aanrecht of iwat dan ook, laten afwerken door een beton cire specialist van Stucadoorsbedrijf Van der Heijden. Als er kwaliteit geleverd moet worden voor een eerlijke prijs, komen wij al gauw om de hoek kijken.

Met goede, geschoolde, vakbekwame stucadoors, komen wij prachtig stucwerk afleveren. Dus, wilt meer weten of direct een afspraak maken met de beton cire specialist? Denk dan aan de vakmensen van Stucadoorsbedrijf Van der Heijden,  waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

Zullen wij u bellen?

Stucadoorsbedrijf Van der Heijden

Maria Montessoripad 30
2331 BL Leiden
T 071-5288410
M 06-24273703
info@vdhstucwerk.nl