Nieuwbouw wanden laten stucen

In nieuwbouw woninigen is het afwerkniveau nogal verschillend. In sommige gevallen wordt de woning sausklaar opgeleverd en kun je zo aan de slag met je latex of behand. Vaak is de realiteit echter anders en moet je de nieuwbouwwanden nog wel even laten stucen.

Waarom moet ik een nieuwbouw wand stucen?

Nieuwbouwwanden lijken op het oog vaak strak, totdat je goed gaat kijken. Er zitten vaak luchtbelletjes in, waardoor latex niet goed dekt. Het lijkt dan net of er allemaal zwarte spikkeltjes op de muur zitten. In werkelijkheid zijn dit gewoon piepkleine gaatjes waar de verf niet goed intrekt. Dit ziet er dan uit als kleine vlekjes. In zo’n geval is het verstandig om een nieuwbouwwand even te laten stucen. Dit kan in kleur, maar ook in een simpele basisafwerking waarna je je eigen kleur zelf kan aanbrengen.

Nieuwbouwwanden vaak ‘krom’ en golvend

Dat er kleine luchtbelletjes in zitten is één, maar soms is het nog veel erger. In de nieuwbouw is de werkdruk vaak hoog en dat zie je dan terug in de afwerking. Zo ook in de binnenwanden. Leg er maar eens een lange (rechte) lat tegenaan en je ziet vaak dat er overal ruimtes tussen de lat en de wand zitten. Een duidelijk teken dat het niet strak is. Ook een goed moment om een stucadoor in te schakelen voor het stucen van de nieuwbouwwand.

Met onze goede, geschoolde, vakbekwame stucadoors leveren wij uisluitend vakwerk. Wij zouden dit graag aan u bewijzen door middel van het stucen van uw nieuwbouwwand. In Leiden, maar ook zeker daarbuiten.

Stukadoorsbedrijf van der Heijden, waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

Zullen wij u bellen?

Stucadoorsbedrijf Van der Heijden

Maria Montessoripad 30
2331 BL Leiden
T 071-5288410
M 06-24273703
info@vdhstucwerk.nl