Ervaren stukadoors

Wij zijn een stukadoors- en spuit-bedrijf dat zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd heeft in o.a. pleisterwerk, sierpleisters, stuc marmer en lijstwerk. Ook voor het vakkundig sausen van uw wanden of plafonds, bent u bij ons aan het allerbeste adres.

Met een vakkundig team verzorgen wij kwalitatief hoogwaardig stuc, spuit en witwerk
Wij denken graag met u mee over de uitdagingen van uw project. Het beste resultaat vanuit esthetisch en financieel oogpunt staat hierbij centraal. Dit geldt voor zowel nieuwbouw, renovatie of ander stucwerk. Tevens leveren wij hoogwaardig schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Na vele uitstekend afgewerkte opdrachten zoals kerken, molens en huizen, bent u wat ons betreft aan de beurt met een prachtig en professioneel stucwerk!

Wilt u een offerte of prijzen ontvangen?
Dan komen we graag kosteloos en vrijblijvend kort bij u langs. Wij beoordelen uw eisen, wensen en ook een passend afwerkingsniveau om tot een goede inschatting van de kosten te komen. Vul hieronder geheel vrijblijvend uw gegevens in:

10 + 5 =

U kunt bij ons terecht voor:
Pleisterwerk, raapwerk, schuurwerk, sierpleisters, spuitwerk, buitengevels, lijstwerk, saus- en witwerk, Beton Ciré, Italiaans stucwerk en schilderwerk.

Veel ervaring in uw regio
Wij zijn overal inzetbaar in de regio. Wij voeren opdrachten uit in Leiden, Zoetermeer, Leiderdorp, Hoogmade, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar, Lisse, Hoofddorp, Badhoevedorp, Roelofarendsveen, Leimuiden, Weteringbrug, Oud Ade en Alkemade.

Zullen wij u bellen?

Stucadoorsbedrijf Van der Heijden

Maria Montessoripad 30
2331 BL Leiden
T 071-5288410
M 06-24273703
info@vdhstucwerk.nl