Gladpleisterwerk

Gladpleisterwerk is een afwerking met een klassieke uitstraling. Er wordt met de hand of met hechtgips een laagdikte van ongeveer 5 mm t/m 10 mm handmatig aangebracht op de wand en afgewerkt tot een glad gepleisterde wand wat na droging in alle kleuren kan worden gesaust. Tevens worden alle wanden met een voorstrijkmiddel voorgestreken om een optimale hechting te creëren.

Schuurwerk wanden

Schuurwerk is toe te passen in elk interieur. Schuurwerk wordt handmatig met een schuurgips aangebracht in een laagdikte van 5mm t/m 10 mm en wordt fijn afgeschuurd. Schuurwerk op wanden kan op ieder interieur worden toegepast.

Alle soorten sierpleisters

Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis, het is geschikt voor binnen en buiten. Spachtelputz kun je goed reinigen met bleekwater en is overschilderbaar met latex. Spachtelputz is in alle kleuren leverbaar en ook in allerlei korrel diktes, bijvoorbeeld 1-1,5 en 2 mm.

Rustiekputz

Rustiekputz is ook een mooi sierpleister op kunststofbasis, het is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een authentieke uitstraling met een structuur tussen spachtelputz en granol in.

Granol

Granol is een sierpleister op kunststof basis geschikt voor binnen en buiten. Het is een eerste sierpleister met een authentieke “boeren” uitstraling.

Granol is in twee structuren gangbaar:

  1. het granol door elkaar gestructuurd
  2. het schorseffect.

Granietpleister

Granietpleister wordt gemaakt van marmer en is in verschillende kleurencombinaties leverbaar.

Spack spuiten

Spack spuitwerk is een machinale afwerking. Het korrelstructuur kan verschillen van fijn naar grof. Spuitwerk kan ook in alle kleuren gespoten worden.