Waterdicht stucen

Wil waterdicht stucen in een keuken of badkamer Dit wordt steds vaker gedaan in plaats van een tegelafwerking. Wel zo mooi en waterdicht, zonder kans op lekken bij de voegen. Mits goed uitgevoerd natuurlijk.

Waarom waterdicht stucen?

Waarom zou je stucen als je daar tegels voor hebt. Die keuze wordt vooral voor het oog gemaakt. Bijkomend voordeel is dat je minder vuilophoping krijgt bij de voegen. De keuze voor waterdicht stucen is dus een alternatief voor de traditionele manier, namelijk het tegelen.

Welke soorten waterdicht stucwerk zijn er?

Er zijn verschillende soorten stucwerk waarmee er waterdicht gewerkt kan worden. Hieronder staan een aantal van de meest voorkomende technieken.

Tadelakt stucwerk

Waterdicht met een luxe uitstraling. Kenmerkend voor Tadelakt is de warme en authentieke uitstraling. Marokkaanse techniek.

Beton Ciré

Een zeer populaire manier van waterdicht stucen. Het is erg duurzaam, slijtvast en uitmate geschikt voor keukens en badkamers.

Terrastone

Met Terrastone heb je een ruime keuze aan kleuren. Terrastone is naast waterdicht ook een techniek met een natuurlijk resultaat en bovendien schimmelwerend. Ideaal dus voor een badkamer of keuken.

Microbeton en -cement

Een zeer harde afwerking die uitermate geschikt is voor toepassing op de vloer, maar ook op wanden. Door de hardheid zeer krasvast en natuurlijk ook waterdicht.

Meer weten over waterdicht stucen?

Met onze goede, geschoolde, vakbekwame stucadoors leveren wij uisluitend vakwerk. Maar natuurlijk komen wij graag eerst met voorbeelden / stalen van waterdicht stucwerk bij u langs voor een advies op maat.

Stukadoorsbedrijf van der Heijden, waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

Zullen wij u bellen?

Stucadoorsbedrijf Van der Heijden

Maria Montessoripad 30
2331 BL Leiden
T 071-5288410
M 06-24273703
info@vdhstucwerk.nl